Veilig met de caravan op vakantie

Wanneer je op vakantie gaat denk je er niet bij na dat er wel eens een ongeluk zou kunnen gebeuren, logisch want dan zal direct de vakantiesfeer weg zijn. Toch is het verstandig om met een goede caravan verzekering op vakantie te gaan, je caravan is maar WA verzekerd waardoor de schade aan de caravan niet wordt vergoed. Bij avecoverzekeringen.nl heb je meerdere verzekeringen die je goede mogelijkheden geven, van een standaard verzekering tot een op maat samengestelde verzekering voor je caravan. Voor iedere caravan nieuw of wat ouder is er een geschikte verzekering. 

Tweedehands caravan verzekeren

Het verzekeren van een tweedehands caravan is altijd moeilijk te bepalen, toch is het verstandig om het zekere voor het onzekere te nemen. Heb je de caravan korte tijd en gebeurd er iets, sta je vervolgens met lege handen en je zuurverdiende geld is weg. Het is ook een veilig idee, als je de caravan naar de stalling brengt dat deze verzekerd is, vaak is dit niet het geval en ben je zelf verantwoordelijk voor de schade. Sluit je een verzekering af dan is je caravan drie jaar verzekerd op basis van de aanschafwaarde, na drie jaar krijg je de dagwaarde +10%. 

Verzekerd voor brand, inbraak en schade

Veel mensen denken wanneer je een caravan verzekert dat je dan een allrisk verzekering hebt, je caravan is door de verzekering van je auto al WA gedekt. We praten dus eigenlijk over een casco verzekering, je bent dus ook gedekt voor brand, inbraak en schade. Je ontvangt voor de inventaris van je caravan ook een dekking ter waarde van 2.500 euro. Daarnaast kun je altijd besluiten om je caravan nog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *