Geen inkijk bij de voordeur meer

Vaak heeft de voordeur een grote ruit waar voorbijgangers door naar binnen kunnen kijken, zet je dus iets in het halletje neer ziet iedereen dat staan. Door gebruik te maken van raamfolie op de deur, ben je de inkijk kwijt en je hebt direct een decoratieve voordeur. Naar wens kun je er bijvoorbeeld het huisnummer, of de naam uit laten snijden zodat iedereen direct weet waar je woont. Wel kun je door de uitgesneden cijfers en letters naar binnen kijken.

Je producten op de etalageruit

Wanneer je een eigen bedrijf of winkel hebt, is het natuurlijk leuk als je een sticker van de producten op de etalageruit kunt plakken, op deze manier weten voorbijgangers direct wat je aan te bieden hebt aan de mensen. Voordeel van gesneden vinyl is dat je geen randen om de sticker heen hebt, naar wens kun je de sticker in diverse kleuren laten samenstellen, of alleen de vorm van het product aanbrengen op de etalageruit. In de online designer maak je eenvoudig je eigen ontwerp.

Raamfolie

Ontwerp je eigen folie

Met de raamfolie ben je niet gebonden aan een bepaald ontwerp, wat je leuk vind kun je eenvoudig maken met de online ontwerper. Een strook voor de ramen, of doorzichtige folie om een ruimte gezelliger te maken. Bij alle soorten folie heb je de kans om deze zelf te ontwikkelen, zowel teksten als afbeeldingen zijn te gebruiken. Of je maakt een leuke combinatie van beiden dat is natuurlijk ook mogelijk. Met bedrukte raamfolie kun je een mooi logo maken voor je bedrijf, zo is er van alles te ontwerpen voor zowel thuis als op bedrijfsniveau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *