Geautomatiseerde dozensluiter

Dozensluiter

Wanneer jij het werkproces binnen jouw bedrijf soepeler wil laten lopen kun je goed gebruik maken van een dozensluiter. Deze zorgt ervoor dat jij niet meer handmatig alle dozen van bijvoorbeeld bestellingen hoeft te sluiten. Dit apparaat neemt deze hele taak over en doet dit volledig geautomatiseerd wanneer hij goed is ingesteld. Het instellen van het apparaat is in korte tijd geregeld en je kan er dus heel snel mee aan de slag. Al snel zal de machine voor jou de dozen lijmen en afsluiten. 

Dozensluiter

Hoe werkt een automatische dozensluiter

Na het belijmen van de kleppen worden deze dicht gedrukt en aangedrukt zodat alles goed blijft zitten en veilig is opgeborgen in de dozen. Dit doet de machine op een snellere een meer sicure manier dan mensen dat ooit zouden kunnen. Zo kun jij met een gerust hart alles versturen en er vanuit gaan dat alles veilig aankomt.

Versnelt proces binnen jouw bedrijf

Naast dat alles veiliger en beter verpakt is door middel van het geautomatiseerde proces scheelt dit natuurlijk ook mankrachten en vooral ook veel tijd. Daarom heeft een apparaat als deze binnen korte tijd zichzelf terug betaald. Al na een paar weken merk je een winst in zowel de tijd dat het volledige proces duurt van verpakken tot verzenden. Bovendien merk je winst in de uitgave, dit komt doordat er door een dozensluiter minder mensen aan het werkproces hoeven te zitten, en die hoef je dus ook geen loon uit te betalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *