Extra bereikbaarheid op je website door middel van een live chat.

Ook in deze sector zie je dat er online steeds meer bereikbaarheid is van theaters. Waarheen vroeger kaarten fysiek verkocht werd en er fysiek flyers werden verspreid als marketing kent nu elk theater wel zijn eigen site. Vaak kan een klant hier informatie verschaffen, tickets kopen en contact opnemen. Door middel van een live chat is er al een directe manier van contact opnemen, ook buiten openingstijden.  

Binnen dertig seconden contact met het bedrijf.

Omdat theaters nu veelal allemaal online werken heeft een live chat dus ook voor deze branche een grote toegevoegde waarde. Omdat deze websites vaak een gevarieerd aanbod hebben zullen er ook verschillende type mensen op af komen. Een groot deel van deze mensen zal de website rustig willen bekijken naar eventuele plannen voor in de toekomst. Deze groep heeft wellicht een voorkeur voor laagdrempelig contact en zit er niet op te wachten om daarvoor telefonisch contact op te nemen. Door middel van een live chat heeft de klant binnen 30 seconden een eerste reactie, kan de klant anoniem vragen stellen en is het contact laagdrempelig. Als een van onze chatspecialist er even niet uit komt dan zullen wel de contactgegevens van de klant gevraagd worden zodat het desbetreffende theater alsnog zelf deze vraag kan beantwoorden. 

De voordelen van een live chat op je website.

Een groot voordeel wat al te zien valt is dat er veel vragen al gefilterd en beantwoord zullen worden. Dit bespaart veel tijd voor het theater waardoor zij zich op andere dingen kunnen focussen zoals het inplannen van shows.  

Ook is het zo dat een live chat op de website vaak een betrouwbaar beeld geeft aan de klant. Zeker als het om een live chat gaat. Als er zich een probleem voor doet dan weet de klant in ieder geval zeker dat er iemand snel zal reageren. Indien er geen live chat is kan een klant eventueel denken dat het probleem te laat wordt opgelost of dat het helemaal niet wordt opgelost. 

Al met al is een live chat dus een geschikte toevoeging voor de theater branche.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *