Dubbelwandige boxen

Op zoek naar een kunststof box, bak, pallet of kist? Dan bent u bij boxpall aan het juiste adres! Op onze website bieden wij breed inzetbare kunststof artikelen aan, voor zowel transport als opslag. Deze artikelen bieden een manier aan van overzichtelijk, prettig en hygiënisch te werken. Ons assortiment kent een diversiteit aan toepassingen, en een diversiteit aan maten en soorten. Ons assortiment bevat bijvoorbeeld dubbelwandige boxen, die zorgen voor een extra stevige opslagplaats voor zware producten tijdens transport. Bekijk nu op onze website wat wij bij boxpall voor u kunnen betekenen, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten helpen u graag. 

Onze dubbelwandige boxen

De dubbelwandige boxen van boxpall Benelux zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Wij bieden zowel geheel gesloten boxen als open boxen aan met dubbele wanden, die ook als enkelwandig leverbaar zijn. Ook bieden wij nestbare dubbelwandige boxen aan, die gemakkelijk op te stapelen zijn in een vrachtwagen voor transport. Bent u benieuwd naar wat de kosten zijn? Dan kan u vrijblijvend een offerte op maat aanvragen, die u tot niks verplicht. 

Is het niet geheel duidelijk of een box op onze website leverbaar is? Of bent u op zoek naar een box die er niet op staat? Dan kan u alsnog altijd een van onze medewerkers vragen. Wij zijn altijd bereid om op zoek te gaan naar de oplossing voor u, en producten beter toe te lichten. Onze boxen zijn van uitstekende kwaliteit, en bieden een oplossing op lange termijn. 

Ons aanbod aan dubbelwandige boxen bestaat uit:

  • Fruitkisten
  • Stapelbare kisten
  • Nestbare kisten

En nog veel meer. Bekijk het nu snel op onze website, of neem contact op. U hoeft enkel te beschrijven waar u naar op zoek bent, en onze specialisten helpen u graag verder. 

Vraagt u u af of de dubbelwandige box wel een goede oplossing is? Dubbelwandige boxen zijn vaak iets prijziger als enkelwandige. Daarom is het belangrijk uit te zoeken of u wel een dubbelwandige box nodig heeft voor uw toepassing. Weet u niet goed welke keuze het beste is? Dan voorzien wij bij boxpall Benelux u graag van advies over welke keuze het beste is voor uw toepassing. 

boxpall: Voor uw dubbelwandige boxen

Twijfelt u over welke boxen u het beste kan inkopen voor uw toepassing? Dan kan u altijd aan onze medewerkers deze vraag stellen. Onze specialisten hebben vaker in contact gestaan met grote bedrijven, en zijn niet bang een oplossing tot uw probleem te bieden. Voor sommige bedrijven zijn immers dubbelwandige boxen nodig, voor sommige bedrijven enkel enkelwandige. 

Gaat u werken met voedingsmiddelen en levensmiddelen? Dan worden er wellicht andere eisen gesteld aan uw boxen. boxpall Benelux bied hiervoor ook dubbelwandige boxen aan die geschikt zijn voor het vervoeren van levensmiddelen. Is hygiëne echt van belang? Dan bieden wij ook hygiëneboxen aan, die zorgen voor een schone en veilige opslagplaats.

Hygiëneboxen bevatten geen hoekjes, kieren of naden, waardoor ze gemakkelijk schoon zijn te maken. Klapkratten zijn gemakkelijk op te vrouwen, zodat u deze gemakkelijk kan opbergen. Zo hebben wij bij boxpall Benelux een perfecte oplossing voor elke brache, elk probleem en elke klant!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *