De populairste zakelijke cursussen van 2021 op een rij

agile projectmanagement

Persoonlijke ontwikkeling lijkt tegenwoordig een steeds belangrijkere rol te spelen. Wil jij investeren in jezelf, maar weet je nog niet precies welke zakelijke cursus je wil volgen? Lees dan gauw verder. In dit artikel deel ik drie van de populairste zakelijke cursussen van dit jaar aan je voor.

Cursus timemanagement

Tegenwoordig lijken we het drukker te hebben dan ooit tevoren. We vliegen van de ene meeting naar de andere, de mailtjes blijven maar binnenkomen en onze smartphone blijft maar om aandacht vragen. Een cursus timemanagement klinkt misschien niet heel spannend, maar je kunt je voorstellen dat je tijdens een cursus timemanagement een hoop nuttige kennis en technieken op kunt doen waar je écht wat aan hebt. Tijdens deze cursus leer je hoe je je tijd zo optimaal mogelijk indeelt, je leert structuur aan te brengen in je werkzaamheden en je leert hoe je een betere balans creëert tussen je werk en je privé.

Cursus projectmanagement

Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor efficiënt en projectmatig werken. Omdat we vaak een hoge werkdruk én tijdsdruk ervaren, is dat helaas niet altijd even gemakkelijk. Het volgen van een professionele cursus projectmanagement kan daarom erg waardevol zijn. Tijdens deze cursus leer je hoe je stap voor stap een project kunt opzetten. Daarnaast doorloop je van begin tot eind de verschillende fases van een project.

Waarschijnlijk heb je al eens van de termen ‘scrum’, ‘agile’ en ‘lean’ gehoord. Dit zijn nieuwe manieren van werken die ook binnen het projectmanagement van grote waarde zijn. Het kan dus een goed plan zijn om je aan de hand van een cursus verder in deze technieken en frameworks te verdiepen.

Overige cursussen

Timemanagement en projectmanagement zijn thema’s die enorm actueel zijn, maar er zijn meerdere cursussen die op dit moment erg populair zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de cursussen gesprekstechnieken, social media en online marketing. Meer informatie over de meest populaire cursussen van het moment vind je op de website van Learnit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *